03 Şubat 2017 Cuma

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme/Derse Kayıt İşlemleri ilişkin detaylı bilgi almak için tıklayınız...

(İNTERAKTİF DERSE KAYIT / KAYIT YENİLEME  TARİHLERİ (06 – 12 Şubat 2017)

• 1. Sınıf tüm dersleri zorunludur.
  •  Hemşirelik Bölümü zorunlu derslerin yanında  2 Sınıf öğrencilerinin seçmesi gereken seçmeli ders sayısı 3 (üç ),  3. Sınıf. öğrencilerinin 2 (iki) 4 . Sınıf öğrencilerinin ise 1 (bir) dir. (2. Sınıf- 3- Sınıf-4. Sınıf dikkat)
2016-2017 Eğitim- Öğretim Yılı Bahar  Dönemi Hemşirelik Bölümü Ders Programı için tıklayınız..

Öğrencilerimizin ders seçimlerini yaparken ders çakışmalarına dikkat ederek ders programlarına uyacak şekilde ders seçimi yapmaları önemle rica olunur..
!!! Bu işlemlerden sonra mutlaka kayıt yapılan derslerin çıktısının alınıp, 06 - 17 Şubat 2017 tarihleri arasında danışman öğretim elemanına  imzalattırılması ve   saklanması sonradan karşılaşılabilecek sorunlar için önem taşımaktadır.
Öğrenci Danışmanlarına ait isim listesi ile bilgileri için tıklayınız..