Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi Yapıldı.

22 Ekim 2020 Perşembe

1-31 Ekim Meme Kanseri ve Bilinçlendirme ayı kapsamında Hemşirelik Bölümümüz, Gümüşhane Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Onkoloji Hemşireliği Derneği işbirliğiyle 21 Ekim 2020'de Meme Kanseri Bilinçlendirme Eğitim Programını bu yıl dijital olarak düzenlendi.

Eğitim programına alanında uzman öğretim elemanları Doç. Dr. Melike DEMİR DOĞAN, Dr. Öğr. Üyesi Havva KARADENİZ,  Dr. Öğr. Üyesi Sema KOÇAN,  Arş. Gör. Cemile AKTUĞ tarafından Dünyada ve Türkiye'de Meme Kanseri, Meme Kanserinde Risk Faktörleri ve Belirtiler, Meme Kanserinden Korunma Erken Tanı Ve Tedavi Yöntemleri konularında bilgilendirme yapıldı. Onkoloji Hemşireliği Derneği Meme Kanseri Hemşireliği grup başkanı Prof. Dr. Ayla GÜRSOY kanser farkındalığına dikkat çekerek toplum farkındalığı için açıklamalarda bulundu. Etkinliğimiz 122 katılımcı ile sonlandırıldı. Tüm katılımcılarımıza ve iş birliğinde bulunan üniversite mensuplarına teşekkür eder, bir sonraki Pembe Ekim’de farklı etkinliklerle karşınızda olmayı ümit ederiz.