Türk Dili ve Atatürk İlkeleri Sınavı Hakkında

29 Mayıs 2020 Cuma

Covid-19 salgın sürecinde 30 Mart 2020 tarihi itibarıyla geçmiş bulunduğumuz uzaktan eğitim sürecinin ara sınavları 30 Mayıs-5 Haziran 2020 tarihlerinde yapılacaktır.

Bu kapsamda Üniversitemiz Uzaktan Eğitim merkezi tarafından koordine edilen Türk Dili ile Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi derslerinin ara sınavları tüm birimlerimizde eş zamanlı olarak 31 Mayıs 2020 Pazar günü aşağıdaki saat ve sürelerde gerçekleştirilecektir. Bu derslere ait tüm sınavların takvimi aşağıdaki gibidir.

Sınavlar, her Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu adına ayrı ayrı açılmış Google Classroom üzerinden eş zamanlı çevrimiçi (internet üzerinden) şeklinde gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimizin sınav başlama zamanından en az 5 dakika önce sanal sınıflarına kurumsal eposta adresleri ile giriş yaparak hazır halde beklemeleri gerekmektedir. Sınavlara katılabilmek için Google Classroom kodları ile öğrencilerimizin kendi birimlerinin sınıfına kayıt yaptırması gerekmektedir.

Dersler Sınav Türü Sınav Tarihi Sınav Saati Google Classroom
Sınıf Kodu
Sorumlu Öğretim
Elemanı
TDL102 Türk Dili Eş Zamanlı Sınav 31.05.2020 08.25 qmponlt ÖĞR. GÖR.
ÖZLEM AKIN
ATA102 Atatürk İlkeleri ve
İnkılap Tarihi
Eş Zamanlı Sınav 31.05.2020 13.25 oqontm7 ÖĞR. GÖR.
GAMZEGÜL ALTAY

Öğrencilerimiz Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ile ilgili ders içeriklerine ve ders videolarına http://lms.erdogan.edu.tr/course/index.php?categoryid=4 adresi üzerinden misafir girişi yaparak erişebilirler. Misafir erişimi için kullanılacak şifre; www.erdogan.edu.tr . Vize ve mazeret sınavında sorulacak sorular ilk 7 üniteyi kapsamaktadır. Final ve bütünleme sınav soruları ise tüm üniteleri içermektedir.

Tüm öğrencilerimize bu salgın sürecinde öncelikle sağlık ardından başarılar diliyoruz.